Fasaderska dela


Naše podjetje se že vrsto let uspešno ukvarja z izdelavo vseh vrst fasad, kar dokazujejo naše reference.

Nudimo vam:

  • Prenove fasad na stanovanjskih hišah in pri novozgrajenih objektih (stanovanjske hiše, večstanovanjski objekti, poslovni objekti),
  • Izdelavo fasad na novozgrajenih objektih,

Zavedamo se, da je fasada eden izmed najpomembnejših elementov bivalnega objekta, ki ga varuje pred vremenskimi vplivi, onemogoča toplotne mostove ter tako skrbi za ustrezno izoliranost stavbe kot tudi za to, da stavba diha.

Z našim znanjem in izkušnjami vam bomo z veseljem svetovali in skupaj z vami izbrali najboljšo rešitev za vas, ki bo energetsko varčna, in tudi cenovno dostopna in bo posamezni stranki nudila zadovoljstvo.

S stranko se pogovorimo in naredimo ogled objekta ter na osnovi izmer izdelamo predračun za investicijo. V kolikor se stranke odločijo za izvedbo fasade preko našega podjetja mu na njegovo željo pripravimo še barvno študijo.

Fasade izdelujemo strokovno po tehničnih smernicah proizvajalcev fasadnih materialov in evropskih tehničnih soglasjih ETAG. Uporabljamo najsodobnejše ter preverjene materiale (npr. Fasadni sistem JUB), ki dodatno izboljšajo lastnosti vašega doma in vam resnično zagotovijo udobno ter energetsko varčno bivalno okolje.

Naša ekipa je strokovno usposobljen team fasaderjev. Pri svojem delu smo zelo natančni, strankam svetujemo pri rešitvi različnih detajlov, ki se pojavljajo med samo izvedbo fasade.

V kolikor želi stranka obnoviti fasado v skladu s smernicami EKO sklada ji svetujemo kakšne materiale mora vgraditi, da lahko sodeluje na razpisu in ji pomagamo pri pridobitvi nepovratnih subvencij za prenovo fasade iz EKO sklada.

V kolikor želite ponudbo kliknite tukaj.